Fietsen Ibiza

Fietsen Ibiza

Ontdek Ibiza op de Fiets!

Als je aan Ibiza denkt dat is niet het eerste wat in je opkomt fietsen. Jammer want Ibiza leent zich erg goed voor de fietsliefhebbers. Ibiza heeft wel meer dan 20 routes die er genomen kunnen worden als fietsliefhebber. Fietsen op Ibiza is zeker de moeite waard je komt niet alleen langs de stranden maar ook kun je een route nemen door de ongerepte natuur van Ibiza.

Ga op onderzoek uit op Ibiza per fiets

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Voor de liefhebber die er graag op uit mag gaan, is fietsen Ibiza zeker een goede mogelijkheid, je hebt routes die je meevoeren over het eiland heen langs dorpjes die je normaliter als toerist niet zal zien. Ontdek ook de mooie natuur die het eiland je te bieden heeft.

Verschillende soorten fietsroutes

Ibiza fietsen

Prachtige fiets uitzichten

Fietsroutes voor beginners:
Eén van de routes die je kan nemen is de mooie route van 12 km lang die begint in Sant Antoni Bay. Van daar uit fiets je helemaal langs de westkust naar de mooie stranden en kusten naar Port des Torrent. Van daar uit kom je aan bij de wat minder bekende stranden van Comte.

Fietsroute voor gevorderden:
Voor diegene die op zoek is naar een echte uitdaging mag deze fietsroute niet missen. Het word ook wel de Ibiza Extreme genoemd. Het is een route van 60 km lang die wel 8 uur in beslag kan nemen, het neemt je mee naar steile bergen, en weer 400 meter naar beneden laat dalen. Het is dan ook alleen geschikt voor de fietser met een groot lichamelijke uithoudingsvermogen en conditie. Deze route dekt voor een groot deel het Zuiden van het eiland.