Duiken Ibiza

Duiken Ibiza

Duiken IbizaDuiken Ibiza is een belevenis die je niet mag missen wanneer je een bezoekje brengt aan Ibiza. Ook als je nooit gedoken hebt is het een aanrader eens een duik te gaan nemen en je te laten verrassen door de onderwaterwereld van Ibiza. Voor de meer ervaren duikers onder ons is Ibiza ook een zeer geschikt eiland om de zee te verkennen.

Leren duiken

Op Ibiza heb je meer dan genoeg keuze uit verschillende soorten duikscholen. Voor de mensen die wat meer willen dan alleen maar lekker bruin worden op het strand of het feesten waar Ibiza zo bekend om is. Wil je wat meer beleven dan is leren duiken op een van de duikscholen ook een leuke optie om je vakantie meer inhoud te geven. Ibiza leent zicht uitstekend voor het leren duiken mede dankzij het heldere water, de kalme zee die het vaak heeft, maar ook dankzij het warme en verfrissende water.

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Natuurlijk word je niet meteen in het diepe gegooid. De meeste beginnerslessen zullen gestart worden in een zwembad. Dit gebeurt in een zwembad omdat je daarin het beste zicht onder water hebt om beginnende vaardigheden goed aan te leren. Naarmate je vordert zal jouw zelfvertrouwen onder water ook meer groeien, en je klaar stomen voor het ‘echte werk’.

Duikplaatsen Ibiza

Duiken Ibiza 1

Ibiza zal je zeker gaan verrassen door de vele duikplaatsen die er zijn maar ook de diversiteit hierin. Zo heb je duikplaatsen met mooie flora en fauna van de onderwater wereld, de onderwater bergen, maar ook plekken waar je gezonken boten kan vinden.

Aantal leuke duikplaatsen kunnen zijn:
• Isla redona
• Cap Nono
• Llado norte
• Es Vedra
• Es Pallaret
• Sa Foradada
• Corrales de Guillermo

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele plaatsen die je kan bezoeken.