Auto huren Ibiza

Onbezorgd genieten op Ibiza

Autohuur ibiza

Voor een echt onbezorgde vakantie is het fijn om snel en goedkoop over het eiland te kunnen reizen. Taxi’s zijn vaak duur en soms moet je wachten. Je kan natuurlijk een auto huren op Ibiza, lees hier over de mogelijkheden en de prijzen.

Voorbereiding

Je wilt uiteraard een veilige en goedkope auto, dat kan je van tevoren al boeken. Door van tevoren te boeken bespaar je namelijk al op de prijs. Het beste kun je 5 maanden van tevoren al een auto boeken. Een kleine auto huren scheelt ook behoorlijk in de prijs. Op het vliegveld een auto huren is vaak duurder, dus zoek een verhuurbedrijf verder weg. Als je eenmaal hebt besloten waar je een auto gaat huren op Ibiza is het aan te raden om de voorwaarden en bepalingen goed door te nemen. Doe dit voor het boeken. Hou er rekening mee dat je de borg moet betalen met een creditcard en uiteraard ben je in het bezit van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Op vakantie

ibiza autohuur

Je hebt je auto gehaald en kunt nu genieten van een onbezonnen vakantie. Je kunt nu overal heen zonder afhankelijk te zijn van een bus of taxi. Helaas komt aan alle leuke dingen een einde, dus ook aan je vakantie. Je zult je auto dus weer in moeten leveren. Denk er aan om dit met een gevulde tank te doen. Tanken bij een pompstation is namelijk een stuk goedkoper dan het autoverhuurbedrijf te laten tanken.