Playa d’en Bossa

Playa d'en BossaPlaya d’en Bossa is een badplaats die net buiten Ibiza-Stad ligt. Je kunt Ibiza-Stad lopend via de boulevard bereiken. Het heeft mooie zandstranden met helder water. Ook de Spaanse gezelligheid ontbreekt niet. Het is de ideale locatie voor gezinnen met kinderen vanwege de stranden met fijn zand. Playa d’en Bossa heeft een klein centrum met restaurantjes, barretjes en ook de discotheken met een bruisend nachtleven ontbreken niet. Daarom ook zeer geschikt voor jongeren.

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Algemene informatie

Playa d’en Bossa is een buitenwijk van Ibiza-Stad en een echte badplaats. Het heeft het langste strand van Ibiza met mooi helder water waar een hoop toeristen op afkomen.
Het ligt circa drie kilometer van het vliegveld dus geen lange transfertijd.
Voor jongeren is dit de ideale vakantiebestemming in verband met het bruisende nachtleven. Er zijn veel terrasjes en discotheken. Een kroegentocht kun je hier goed houden.

Accommodaties

Er zijn veel accommodaties aanwezig. Het zijn voornamelijk hotels en appartementen dus voor ieder wat wils. De hotels zijn in verschillende categorieën aanwezig. De een heeft 2 sterren en de ander zelfs 5. Voor ieder publiek is er iets.

Bezienswaardigheden

Playa den bossaDe oude binnenstad van Ibiza-Stad en de haven La Marina zijn zeker een bezoekje waard. Om de oude sfeer te proeven raden wij je aan de traditionele hippiemarkt te bezoeken. Deze wordt wekelijks gehouden in Santa Eulalia del Río / Santa Eularia des Riu.
Ook kun je in de omgeving een van de best bewaarde graftombes van de wereld bezichtigen, Puig des Molins.
Voor wandelaars is er het natuurgebied Parque Natural de Ses Salines met zijn zoutbaden. In waterpark Aguamar kun je veel waterpret beleven.