Weer Ibiza

Ibiza beschikt over een mediterraan klimaat met zachte winters en hete zomers. Van mei tot oktober is het weer in Ibiza warm, vochtig en zonnig. Het weer veranderd in de nacht weinig dus hou daar wel rekening mee. De warme zonnige maanden hebben de neiging om plaats te vinden op het hoogtepunt van het toeristische seizoen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 30 graden Celsius. In de zomermaanden zijn stormen op Ibiza vrij ongebruikelijk, hoewel een regenbuitje vanwege de hoge vochtigheid in de atmosfeer kan gebeuren. Weer ibiza

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Ibiza is het meest rustig in november, december en januari, wanneer de temperaturen iets milder zijn en er af en toe een bui valt. Temperaturen in Ibiza dalen zelden onder nul en om deze reden, genieten veel mensen van een bezoek aan Ibiza buiten het seizoen. Reken in de wintermaanden op een gemiddelde temperatuur van ongeveer 15 graden Celsius.De minste neerslag valt in juli en de hoogste hoeveelheid regen valt in oktober, november en december.

Het eiland in de winter van Ibiza heeft ongeveer 300 dagen zon per jaar, met als gevolg dat men bijna het hele jaar kan genieten van een vakantie in Ibiza. Het voordeel van een bezoek aan Ibiza in de winter? Geen toeristen, ligbedden en schoon en rustig water. Het Weer in Ibiza is ideaal voor het maken van lange wandelingen en het genieten van veel frisse lucht. ยดs Zomers kunt u genieten van warme stranden, zonnebaden en het populaire nachtleven op Ibiza.