Rondreis Ibiza

ibiza rondreisVanaf Amsterdam ben je in ongeveer 1,5 uur al op het prachtige eiland Ibiza. Ibiza is een ideale plek om vakantie te vieren en er eens lekker tussen uit te zijn. Vaak wordt Ibiza geassocieerd met discotheken en feesten tot in de late uurtjes. Inderdaad weten ze op het eiland hoe ze een feestje moeten bouwen, maar er is ook zoveel meer te beleven. De beste manier om het hele eiland in korte tijd te ontdekken, is door het maken van een rondreis door Ibiza.

Naar Ibiza

Je kunt een rondreis naar Ibiza al vroeg plannen. Vroeg boeken levert soms het nodige voordeel op, waardoor jij goedkoper kunt vliegen en overnachten in Ibiza. Je kunt echter ook last minute boeken. Vliegtuigen en hotels bieden soms last minute bodemprijzen aan om hun plekken toch nog te kunnen vullen. Hierdoor kun jij voor de laagste prijzen naar Ibiza.

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Stranden

Tijdens je rondreis door Ibiza kom je verschillende stranden tegen. Er zijn zandstranden en kiezelstranden. Het strand Playa d’en Bossa is vooral geschikt voor kinderen, omdat het strand langzaam afloopt. Maar ook zijn er veel watersporters zoals surfers en wave-boarders te vinden. De stranden beschikken over alle nodige faciliteiten zoals parasols, ligbedjes en barretjes.

Ibiza stad, bruisend en historisch

Tijdens je rondreis door Ibiza zijn er veel leuke plekken die je kunt bezoeken. Een plek die je eigenlijk niet kan missen is Ibiza stad. In deze stad zijn vele barretjes en winkeltjes te vinden. Lopend door de verschillende pittoreske steegjes kun je genieten van deze bruisende stad. Dalt Vila is het stadsgedeelte waar nog historische muren te bewonderen zijn. Deze plek is onder de toeristen erg populair.

Rondreis IbizaTips

Je kunt je rondreis op het eiland iets uitbreiden door een excursie te maken naar het nabijgelegen eiland Formentera. Er gaan verschillende ferry’s vanaf Ibiza naar Formentera, deze tocht duurt ongeveer een half uur. Op het eiland is veel natuur te bewonderen, en het is er een stuk rustiger dan op Ibiza. Het eiland is maar 20 kilometer lang, je kan dus makkelijk alles in een dag zien.