Ibiza Stad

Ibiza stadIbiza stad word het best omschreven als de prachtige bruisende stad op het zonovergoten eiland Ibiza, hier is van alles te doen en voor elk wat wils. Maakt niet uit of je oud of jong bent, met je kinderen of alleen, iedereen die hier komt word overgoten door de heerlijke bruisende Spaanse cultuur en waant zich in een compleet andere wereld. Er zijn veel populaire plaatsen op Ibiza zoals San Antonio, Santa Eulalia del Rio maar de stad waar het meest te doen is blijft toch nog altijd Ibiza

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

Stad.

Uitgaansmogelijkheden

De laatste jaren is deze stad ontwikkeld tot de uitgaansplek bij uitstek. Van over de hele wereld komen hier mensen van alle leeftijden om hier het volle extravagante uitgaansleven ten volle op te snuiven. De vele kleurrijke uitgaansgelegenheden, zoals de bars, restaurants en disco’s die je hier kunt vinden, zijn hier een goed voorbeeld van.

Voor iedereen

Ook voor de LGBT gemeenschap is dit een zeer gewilde plek omdat er veel bars en disco’s zijn die bekend zijn vanwege hun zeer extravagante thema feesten die speciaal georganiseerd worden voor deze groep. In de vele Europese reisgidsen voor homo’s en lesbiennes staat deze uitgaansgelegenheden dan ook hoog op de favoriete bestemmingslijst.

Wat je nog meer kunt doen

Wist U dat Ibiza ooit het hippiecentrum van Europa was ? Jarenlang stroomden in de hoogtijdagen van de Flowerpower tijden vele hippies vanuit heel Europa naar Ibiza. Ibiza Stad staat ook nog steeds bekend om zijn grote hippiemarkten. Vanwege het heerlijke klimaat wonen vele hippies nog steeds in de bergen van Ibiza.

Shoppen in Ibiza Stad

Ibiza stadd

Naast een bekend uitgaansleven en de hippie cultuur vind je hier een groot en zeer gevarieerd winkelaanbod. Kledingzaken en souvenierswinkels vind je veelal in het centrum maar de echte hippe boetiekjes, galerieen, juweliers en lederwaren zaken vind je achter de haven in de wijk La Marina waar je veel andere luxe winkels aantreft maar ook diverse supermarkten.