Uitgaan Ibiza

uitgaan ibizaAls u zoekt naar een bruisend nachtleven, bent u op Ibiza aan het juiste adres. De beste clubs en DJ’s in de wereld, een kosmopolitische mix van clubbers en vakantiegangers en een groot aantal sterren, beroemdheden en modellen. Mix dit en u krijgt het typische nachtleven van Ibiza. Uitgaan op Ibiza wordt gedaan in stijl! Het moet gezegd worden, het is heel makkelijk om het bruisende nachtleven op Ibiza te vinden. Toch, elke club heeft zijn eigen speciale sfeer. Hoewel de deuren pas om middernacht open worden gegooid, beginnen de meeste clubs pas vol te raken rond 02:00 in de ochtend.

Bekijk nu de beste Ibiza vakantie aanbiedingen

In de stad is de meeste actie te vinden in de smalle straatjes van de oude wijk van Ibiza. Het is hier erg leuk om aan het begin van de avond getuige te zijn van een verrassende transformatie van dorpje naar party-stad. ‘Zien en gezien worden’, dat is de regel van de nacht als mooie mensen op Ibiza arriveren. In de vele bars met uitzicht op de haven is het zeker de moeite waard om te tijd te nemen om te gaan zitten en te genieten van het uitzicht. Ook kunt u dan profiteren van happy-hour prijzen (meestal het tweede drankje gratis) !

Beroemde clubs zoals Pacha en El Divino zijn gelegen op slechts 10 minuten lopen van het havengebied. Als u een echte stijlvolle entree wilt maken, is er een boot die regelmatig vanuit ibiza uitgaande haven van Ibiza-stad vertrekt en aankomt aan de overkant van de voordeur van El Divino club.

Uitgaan in Ibiza kan voor iedereen wat anders betekenen! Dans de hele avond, drink heerlijke cocktails en ga helemaal los op Ibiza. Wilt u wat meer rust: zit en ontspan in een van de vele cocktailbars langs de haven. Het is één van de beste manieren om het landschap te bewonderen!